Når skaden er sket, er det dig, der bestemmer.

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. SEAT Vejle skadecenter er godkendt af bilproducenterne til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

SEAT Vejle er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis, efter fabrikkens foreskrifter hos SEAT Vejle. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lånebil

Når du har haft en skade, stiller SEAT Vejle en lånebil til rådighed, mens du venter på at din egen bliver færdig på vores Skadecenter. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Kontakt os på telefon 76 41 39 00 og få gode råd med på vejen.